Zuiders Incaland Excursie – 11 dagen 10 nachten

 • Bestemming: Arequipa, Cusco, Puno
 • Looptijd: 11 dagen
 • Price per person: $1200
BOEK NU!
Contact per Whatsapp


Deze tour is een reis van 11 dagen naar de voornaamste Incaplaatsen van zuid-Peru. We beginnen deze excursie door Incaland in Cusco, waar u de kans krijgt om aan de hand van een stadstocht de stad te leren kennen. Vanuit Cusco gaan we naar de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s, waar u een eerste beeld krijgt van de schitterende landschappen die Peru te bieden heeft. Het volgende hoogtepunt van onze reis is een bezoek aan het wereldwijd bekende Machu Picchu. Nadat we zijn teruggekeerd naar Cusco, zetten we onze reis verder naar Puno, vlak bij het Titicacameer. Na te hebben genoten van het hoogst gelegen meer ter wereld, rijden we naar Chivay om getuige te zijn van vliegende condors bij Cruz del Condor. Van daaruit reizen we verder naar Arequipa, de witte stad van Peru. Onze voorlaatste bestemming is Nazca, waar u vanuit een vliegtuig de Nazca lijnen zal kunnen waarnemen. Deze reis doorheen het zuid-Peruaanse Incaland eindigt in Lima. Het onderstaand reisprogramma is bedoeld als modelprogramma voor mensen die niet zo veel tijd hebben om Peru te bezoeken en graag zo veel mogelijk willen zien binnen de tijdsperiode die ze ter beschikking hebben. Voor mensen die het graag iets rustiger aan doen, kunnen er extra vrije dagen worden ingelast op bepaalde momenten. Indien u graag een tour wenst die iets meer op uw maat gemaakt is, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Reisprogramma

Dag 1

Vrije dag in Cusco

Op deze eerste dag wordt u opgehaald aan de luchthaven of aan de busterminal. Uw gids zal u opwachten om u welkom te heten en u naar Amaru Group Hostels te brengen. We raden u aan om een vroege vlucht te nemen, zodat u het ‘s ochtends rustig aan kunt doen en kunt wennen aan de hoogte (vooral indien u vertrokken bent vanaf de zeespiegel).

Deze tour start met een vrije dag in Cusco. Green Peru Adventures biedt een gratis stadswandeling aan van 2 uur. U kunt hieraan deelnemen of zelf op verkenning uitgaan. Naargelang uw wensen en behoeften kunt u musea bezoeken, uiteten gaan, een Pisco Sour drinken, een markt bezoeken of gewoon wat rondkuieren in het gezellige Cusco. Indien u verkiest om deze eerste dag de tijd te nemen om te acclimatiseren en uit te rusten, kunt u eveneens de volgende dag deelnemen aan onze gratis stadswandeling tijdens de voormiddag, alvorens de stadstocht van start gaat.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Amaru Group Hostels
Dag 2

Stadstocht door Cusco

In de middag geeft de stadstocht door Cusco u de mogelijkheid om het raadsel van deze wonderbaarlijke stad en de nabijgelegen archeologische locaties te ontrafelen.

Om 13u15 in de middag halen we u op van uw hotel en nemen u mee naar het centrale Plaza de Armas. Rond 13u30 in de middag zult u hier uw medereisgenoten ontmoeten, indien u deel uitmaakt van een groep. We beginnen met een bezoek aan de belangrijkste cathedraal van Cusco, waar u de koloniale architectuur en de geweldige schilderingen van de Cusqueña school kunt bekijken. De Cusqueña school staat bekend om zijn religieuze iconografie, geschilderd door Cusqueños. Na het bezoek aan de cathedraal vervolgen we onze tour naar Koricancha (gouden paleis) en het klooster van Santo Domingo. Dit laatste is een perfect voorbeeld van de versmelting van de Inca- en de Christelijke cultuur.

Na de tour in de stad rijden we met een bus naar de indrukwekkende Inca vesting Saqsaywoman. Hier zult u versteld staan van de stenen die gebruikt werden voor de constructie.
Enkele van deze stenen hebben een gewicht van meer dan 300 ton. We zetten de tour voort met de ontdekking van de ondergrondse tempel van Quenqo, een doolhof met indrukwekkende rotstekeningen en tunnels die gehouwen zijn uit het harde gesteente. Deze religieuze tempel staat symbool voor de aanbidding van moeder aarde.

Na een rit van enkele minuten bereiken we de kleine vesting van Puca Pucara (rode burcht), die gebruikt werd als een militaire controlepost naar Cusco. Na een korte wandeling van enkele minuten bereiken we Tambomachay (watertempel), een tempel toegewijd aan het water, de vruchtbaarheid en een lang leven. We keren terug naar Cusco aan het eind van de dag tussen 18u en 19u in de avond. Als u wilt kunt u uw gids vragen om op de terugweg te stoppen bij één van de souvenierwinkels.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Amaru Group Hostels
Dag 3

Heilige Vallei en trein naar Machu Picchu

De tour naar de Heilige Vallei begint om 8u in de ochtend vanuit Cusco. We halen u op vanaf uw hotel en brengen u naar de bus, waar u uw gids en reisgenoten zult ontmoeten (bij gedeelde service). We vertrekken vanuit Cusco om 8u30 in de ochtend in de richting van Pisaq, waarbij we afdalen naar de heilige rivier Urubamba. Onderweg zullen we enkele keren stoppen op diverse uitzichtspunten. Vervolgens bereiken we het dorpje Pisaq, waar u tijd heeft om rond te wandelen over de traditionele ambachtelijke markt, met genoeg tijd om souveniers te kopen. Daarna rijden we de berg op waar zich de ruïnes van Pisaq bevinden. Onze gids leidt u rond langs de tempels, terrassen en tunnels van het complex. Tegelijkertijd heeft u constant een betoverend uitzicht over de heilige rivier en ziet u de Intihuatana (zonnenklok).

Vervolgens rijden we verder langs de heilige rivier. Onderweg passeren we een klein kleurrijk dorpje, waar u de locale Quechua bevolking kunt zien in hun traditionele kleding. We stoppen in Urubamba om te lunchen, waar we u een buffet van de Peruaanse keuken aanbevelen. Na een korte pauze vervolgen we onze tocht naar Ollantaytambo, één van de laatste levende Inca dorpen. U zult verrast zijn over dit Inca dorp met zijn indrukwekkende tempel van de zon, met zijn complexe details in steenwerk, zijn terrassen om de berg te ondersteunen en zijn gehele tempel in de vorm van een lama. Gedurende enige tijd kunt u dit geweldige complex, met zijn mooie waterfonteinen, zelf verkennen.

Na het bezichtigen van dit complex zal uw gids u begeleiden naar het treinstation, van waaruit u om 16u36 in de namiddag de trein neemt in de richting van Aguas Calientes (Machu Picchu dorp). De spectaculaire treinreis van ongeveer twee uur geeft u de kans te genieten van prachtige panoramische uitzichten. De trein neemt u mee langs de heilige rivier van de Inca’s, waarbij we afdalen vanaf de hoge vallei naar een nevelwoud op een hoogte van 2000 meter. U zult opmerken hoe het landschap drastisch verandert, met tropische bergen die eindigen in met sneeuw bedekte bergtoppen. Ook passeren we kleine watervallen die schitteren op de heuvels en kleine riviertjes vormen die uitmonden in de heilige rivier. Na deze spectaculaire landschappen bereiken we Aguas Calientes (Machu Picchu dorp), waar u verwelkomd wordt door de warme sfeer en enkele typische geluiden uit de jungle

Het personeel van Green Peru Adventures en een gids zullen u opwachten bij de poort van het treinstation in Aguas Calientes met een bordje met uw naam. Zij brengen u naar uw hostel. Om 19 uur in de avond zal uw gids u in het hotel de informatie geven voor de volgende dag.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Hotel Real Machu Picchu Inn
Dag 4

Machu Picchu – Ollantaytambo – Cusco

De dag waar u altijd op gewacht heeft!
OPTIONEEL

U kunt opstaan om 5u30 voor het ontbijt en de dag starten door te klimmen of de bus te nemen tot aan de ingang van de beroemde Inca Citadel van Machu Picchu, de ‘Verloren Stad van de Inca’s’. Indien u beslist om zo vroeg te vertrekken, zult u de grote massa ontwijken en één van de eerste bezoekers van de dag zijn? Om 7u45 zal uw tweetalige gids u rondleiden door de grote ruïnes gedurende ongeveer 2 uur en een half. Indien u liever niet zo vroeg opstaat, gelieve de bus te nemen om 7u.

Na de excursie kunt u de berg “Huayna Picchu” beklimmen, de berg achter Machu Picchu, van waaruit u een betoverend uitzicht heeft over het gehele complex! Per dag worden er echter slechts 400 mensen toegelaten, waardoor het noodzakelijk is op voorhand te boeken. Bij het boeken van uw tour kunt u het beklimmen van Huayna Picchu er gelijk bij boeken met de additionele kosten van US$ 10. Optionele wandelingen (zonder gids) zijn Inti Punku, de “Sun Gate”, wat het traditionele einde is van de Inca Trail (45 minuten), en de Inca Bridge (1 uur). U kunt natuurlijk ook gewoon ontspannen en genieten van de inspirerende atmosfeer. Na uw vrije tijd kunt u naar beneden wandelen naar Aguas Calientes voor een late lunch of voor een duik in de warmwaterbronnen (niet inbegrepen). In de namiddag neemt u de trein terug.

Er is een regelmatige busdienst om bezoekers mee terug te nemen naar Aguas Calientes. Van hieruit kunt u de trein nemen naar Ollantaytambo en vervolgens een toeristenbus naar Cusco.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Amaru Group Hostels
Dag 5

Cusco – Puno

Om 6u45 halen we u op vanaf uw hotel en brengen u naar het busstation van Cusco. Van hieruit nemen we de Wonder Peru Tourist Bus naar Puno. Deze toeristenbus is volledig uitgerust met services en een professionele Engelssprekende gids. Op verschillende locaties onderweg zal de gids informatie geven over de geschiedenis en tradities. De locaties waar gestopt wordt zijn Andahaylillas (de sixtijnse kapel van Zuid Amerika), Rhachi en Puka Pukara (de toegangsbewijzen voor deze bezienswaardigheden zijn niet inbegrepen in de tour en kosten totaal US$ 12). Ook zullen we stoppen op het uitzichtspunt La Raya op een hoogte van 4338 meter. Dit punt ligt op de grens van de Cusco en Puno regio en biedt een betoverend uitzicht. Onderweg zullen we in het dorpje Sicuani kunnen genieten van een buffet lunch, die is inbegrepen in de tour.

Rond 17u komen we aan in Puno waar we u naar het Hotel Imperial brengen. Accommodatie is gebaseerd op een tweepersoonskamer, met eigen badkamer en inclusief ontbijt. Om 19u zal er informatie gegeven worden over de volgende dag.

 • Maaltijden: ontbijt, middagmaal
 • Accommodatie: Hotel Imperial
Dag 6

Uros eilanden en Amantani

Onze dag start om 7u15, waarbij u wordt opgehaald vanaf uw hotel. We brengen u naar de lokale haven, vanwaar u per boot naar de eilanden vertrekt.

De duur van de tour is twee dagen en één nacht. We beginnen met een bezoek aan de drijvende eilanden van Uros. Vervolgens zetten we onze tocht voort naar het Amantani eiland, waar u een pre-inca tempel kunt bezoeken, die toegewijd werd aan de vruchtbaarheid van de aarde (Pachamama en Pachatata).

Op een afstand van ongeveer 35 minuten per boot vanaf Puno komen we bij de drijvende eilanden van Uros. Dit is een eilandengroep die merendeels gemaakt is van riet, dat ook gebruikt wordt voor het maken van huizen en boten. De “Uros“ bevolking is zeer vriendelijk en hartelijk tegenover zijn bezoekers.

Het Amantani eiland ligt op een afstand van 36 km van de haven van Puno (drie uur per boot). De bevolking van het eiland is samengesteld uit acht gemeenschappen, die zich bezighouden met landbouw. Naast het verbouwen van mais en quinoa, houden ze zich ook bezig met ambachten die hun kleuren representeren.

Het eiland heeft twee natuurlijke uitkijkpunten, met een uitzonderlijk uitzicht over het betoverende meer Titicaca.
Er is rustieke accommodatie binnen een gastgezin. Lunch en diner zijn inbegrepen in de tour en zullen worden geserveerd binnen het gezin.

 • Maaltijden: ontbijt, middagmaal, avondmaal
 • Accommodatie: gastgezin
Dag 7

Taquile eiland – Puno

Na een ontbijt binnen het gastgezin volgt er een korte boottocht naar de oevers van het Taquile eiland. Hier zullen we onze wandeltocht naar het centrale plein beginnen, waarbij we de gelegenheid hebben om de mensen te zien, wereldberoemd om hun ingewikkelde en indrukwekkende weef- en gemeenschapswerk. Na onze lunch dalen we af naar de lokale haven, waarbij we gebruik maken van de trappen van Taquile, die bestaan uit 535 traptreden. Vanaf de haven keren we terug naar Puno. Tussen 17u en 18u bereiken we Puno, waarna u teruggebracht wordt naar uw hotel.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Hotel Imperial
Dag 8

Puno – Chivay

Om 6 uur wordt u opgehaald vanaf uw hotel in Puno. Vervolgens zullen we de toeristenbus van Turismo Sillustani nemen in noord-westelijke richting en nemen we afscheid van het prachtige landschap van het meer Titicaca. We reizen in een eersteklas bus met een professionele gids. We rijden over een verharde weg, waarbij we kleine dorpjes en het prachtige meer Lagunillas met zijn forelkwekerijen, Andes flamingo’s en vele andere Andes vogels zullen passeren. Na een oplopende weg zullen we in het gebied Viscachani aankomen, waar we de bus even zullen verlaten om onze benen te strekken, zo nodig een bezoek te brengen aan het toilet en om een typische cocathee of koffie te drinken in een lokaal restaurant. Daarna zullen we onze reis bergopwaarts voortzetten over een onverharde weg, tot we het hoogste punt van onze reis “Het uitkijkpunt over de Andes“ bereiken op een hoogte van 4810 meter boven de zeespiegel. Op dit hoogste punt zullen we de bus gedurende enkele minuten verlaten om te genieten van het landschap, met de Ubinas vulkanen op de achtergrond, waaronder Misti, Chachani, Sabancaya (een actieve vulcaan) en Ampato. Vervolgens gaan we bergafwaarts verder naar Chivay, het belangrijkste dorpje van de Colca Canyon op een hoogte van 3600 meter. Onze laatste busstop zal zijn op het centrale plein van Chivay.
Bij aankomst zult u onze vertegenwoordiger ontmoeten, om vervolgens kennis te maken met uw reisgenoten. U zult aansluiten bij een groep die vertrokken is vanuit Arequipa, die deelneemt aan de Klassieke Colca Canyon tour. Afhankelijk van hoe laat u aankomt, volgt er een gezamenlijke lunch met uw reisgenoten of wordt u gelijk naar uw hostel gebracht.

U heeft even de tijd om te ontspannen, voordat er een korte wandeling volgt naar de Calera warmwaterbronnen. De Calera warmwaterbronnen bevinden zich op een afstand van ongeveer 30 minuten vanaf Chivay en zijn één van de beste warmwaterbronnen in Peru. Hier kunt u van het natuurlijke warme water met een temperatuur van 35 ̊C genieten. Ook is er een mooi openlucht zwembad, dat wordt omringd door enorme bergen. Met een beetje geluk kunt u zelfs condors zien, die terugkeren naar hun nesten. Na zonsondergang zullen we terugkeren naar Chivay.
Optioneel kan uw gids een show organiseren tijdens uw diner. Daarna brengt u de nacht door in het hostel in Chivay.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Hotel Mamayachi
Dag 9

Chivay – Cruz del Condor – Arequipa

Om in de gelegenheid te zijn om de machtige condor te spotten zullen we om 5u opstaan. Tussen 5u30 en 6u wordt uw ontbijt geserveerd. Vervolgens rijden we naar het natuurlijke uitkijkpunt “Cruz del Condor“, vanwaar u de vlucht van de condor kunt zien. We zullen niet meer terugkeren naar het hotel, wat betekent dat u al uw bezittingen mee moet nemen. Doordat we langs de rand van de vallei rijden, zullen we het mooiste uitzicht hebben over de Colca vallei. We zullen oude terrassen zien die nog steeds gebruikt worden door de lokale boeren, voornamelijk voor de aanbouw van verschillende maïs soorten en aardappels. Onderweg maken we enkele stops, waarbij de lokale gids ons zal informeren over de geschiedenis van de Colca Canyon. We zullen stuiten op een grote rots, waarin de vormen van de terrassen waargenomen kunnen worden. Deze rots diende vermoedelijk als maquette om te kijken welke gebieden geschikt waren voor de landbouw. Daarnaast biedt deze locatie een mooi uitzicht over de “Colca rivier“ en kunnen we van hieruit hangende pre-inca graven zien. Na ongeveer twee uur zullen we het uitzichtpunt “Cruz del Condor“ bereiken. Hier zullen we ongeveer een uur blijven, om zowel de prachtige vlucht van de Condor als ook de diepte van de vallei te kunnen zien. Tenslotte zullen we terugkeren naar Chivay, waarbij we typische dorpjes passeren. Rond 12 uur zullen we stoppen bij een lokaal restaurant in Chivay voor onze lunch. Daarna rijden we naar Arequipa, waar we ongeveer om 17u zullen aankomen. Bij aankomst in Arequipa wordt u naar uw hotel gebracht worden.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Casa de mi Abuela
Dag 10

Arequipa vrije dag – eersteklas nachtbus naar Nazca

Vandaag heeft u tot aan de avond tijd om Arequipa te ontdekken, ook wel ‘de witte stad van Peru’ genoemd omwille van de vele witte huizen, kerken en andere gebouwen.

We beginnen de reis vanuit uw hotel in Arequipa om 17u met de transfer naar de privébusterminal van Cruz Del Sur. De nachtbus vanuit Arequipa vertrekt om 18u en arriveert om ongeveer 7u in Nazca. Dit is een eersteklas bus, maar we hebben ook de optie tot een VIP bus naar Nazca. In de nachtbus zult u voorzien worden van een kleine maaltijd, een drankje, een kussen en een dekentje om uw nachttrip comfortabel te maken.

 • Maaltijden: ontbijt, avondmaal
Dag 11

Vlucht over de Nazca lijnen en de bus naar Lima

Rond 6-7u komen we aan in Nazca. Onze vertegenwoordiger, Liliana Hamaniwacht u op in het busstation en neemt u mee naar een hotel om bij te komen van de reis en om een lekkere Peruaanse koffie te drinken. Er zijn enkele lokale restaurants in de buurt, waar u afhankelijk van uw wens (iets lichts) kunt ontbijten.

Tussen 8u en 8u30 wordt u meegenomen naar de luchthaven van Nazca, waar we de lucht in gaan voor de vlucht over de mysterieuze Nazca lijnen. Gedurende ongeveer 35 minuten zullen we over de raadselachtige ¨pampa¨ vliegen, waar honderden jaren geleden oude Peruanen enorme enorme ontwerpen tekenden, die alleen vanuit de lucht gezien kunnen worden.

Zou u in staat zijn om de lijnen te herkennen?

Na de vlucht zullen we de pre-Inca begraafplaats van Chauchilla bezoeken. Vervolgens gaan we naar een Keramiek Studio in Nazca, waar we zullen zien hoe het kleurrijke aardewerk gemaakt werd. De eigenaar van deze studio zal ons uitleggen hoe de oude kunst van keramiek gevormd werd in de tijden van de Nazca beschaving. Ook zal na een tweede workshop het geheim van de goudwinning geen geheim meer zijn voor u. Na afloop heeft u vrije tijd om te lunchen.

Rond 15u30 in de middag rijden we terug naar het hotel om de bagage op te halen. Vervolgens wordt u naar het busstation gebracht, vanwaar om 16u de bus naar Lima vertrekt. Het zal een bus zijn van Ormeno of Cruz del Sur. De afstand van Nazca naar Lima is 451 kilometer en wordt in ongeveer zeven uur afgelegd. Rond 23u komt u aan in Lima en eindigt de tour.

Inbegrepen in de tour
 • Mobiele telefoon met lokaal nummer
 • 24/7 ondersteuning door eigenaar reisbureau
 • Accommodatie: 3 overnachtingen in Amaru group hostels, 1 overnachting in Real Machu Picchu Inn, 2 overnachtingen in Hotel Imperial, 1 overnachting in een gastgezin, 1 overnachting in Chivay , 1 overnachting in Mamayachi, 1 overnachting in Hotel Benavides
  Opmerking: single personen betalen US$ 40 extra.
 • Maaltijden: ontbijt op alle dagen behalve de laatste dag, buffet lunch in Sicuani, middag- en avondmaal bij het gastgezin op het eiland, avondmaal in de bus naar Nazca
 • Transfer aan de luchthaven of de busterminal door uw gids op de eerste dag van de tour
 • De toeristenbus in Cusco (gedeelde service met 12 tot 20 personen)
 • Een Engelssprekende gids tijdens alle uitstappen
 • Ophaling vanaf uw hotel voor het starten van de verscheidene uitstappen
 • Het treinticket vanaf Ollantaytambo naar Aguas Calientes (Machu Picchu dorp)
 • De bus vanaf Aguas Calientes naar Machu Picchu en terug
 • Toegangsbewijs tot Machu Picchu (US$ 18 korting met een geldige internationale studentenkaart)
 • Het treinticket terug naar Ollantaytambo
 • De terugreis vanaf het treinstation tot aan het stadscentrum van Cusco.
 • De toeristenbus van Cusco naar Puno, die onderweg stopt bij archeologische bezienswaardigheden en uitzichtpunten
 • Vervoer van en naar de haven
 • Groepsvervoer per boot
 • Toegangsbewijs tot het eiland
 • Toeristenbus naar Chivay (groepsaanbod)
 • Toeristenbus naar Arequipa (groepsaanbod)
 • Het vervoer naar de luchthaven van Nazca
 • Vlucht over de Nazca Lijnen
 • Het vervoer naar Lima
Niet inbegrepen in de tour
 • Toegang tot de belangrijkste kathedraal van Cusco (25 soles) en Qoricancha (10 soles)
 • Toegang tot de vier archeologische locaties (Cusco Toerisme Ticket, 130 soles, ofwel 70 soles voor studenten met een geldige ISIC ID).
 • Toegang tot de bezienswaardigheden in de heilige vallei (70 soles voor een ééndaags ticket)
 • Toegang tot de warmwaterbronnen van Aguas Calientes (10 soles, ongeveer US$ 4,00)
 • Huayna Picchu (US$ 10)
  Let op: indien u Huayna Picchu wilt beklimmen moet u dit twee weken van te voren reserveren.
 • Toegangsbewijzen tot de archeologische bezienswaardigheden op weg naar Puno
 • Fooi voor de gids en bestuurder van de boot: dit is niet verplicht
 • Toegangsbewijs tot de Colca Canyon (70 soles)
 • Toegangsbewijs tot de warmwaterbronnen van La Calera (15 soles)
 • Extra overnachtingen tijdens de tocht vanwege vluchtannuleringen
 • Luchthavenbelasting (25 soles)
 • Alcoholische en niet-alcoholische dranken
 • Water en tussendoortjes
 • Verzekeringen

 

Aanbeveling

We raden u aan dat u het algemene toeristisch ticket koopt, dat toegang biedt tot 15 plekken, inclusief de ruïnes en musea van Cusco. U kunt ook een eendaags gedeeltelijk ticket kopen, dat toegang geeft tot slechts de bezienswaardigheden in Cusco (Saqsayhuaman, Qenqo, Puka Pucara en Tambo Machay). Dit is van toepassing wanneer u niet van plan bent de archeologische locaties in de heilige vallei te bezoeken.

Wat we u aanbevelen om mee te nemen
 • Water
 • Camera en extra batterijen
 • Zonnebescherming (zonnebrandcrème, pet of hoed, zonnebril)
 • Regenjas of poncho (dicht bij de jungle is het weer onvoorspelbaar)
 • Comfortabele wandelschoenen
 • Uw origineel paspoort (om uw treinticket en toegangsticket tot Machu Picchu te kunnen controleren en voor de vlucht over de Nazca lijnen)
 • Uw orginele studentenkaart indien u uw tour boekte als student
 • Een rugzak voor tijdens de dag (de bagagelimiet voor Peru Rail is 5-6 kg)
 • Warme kledij voor tijdens de vroege ochtend en voor ’s avonds.
 • Vervangkledij
 • Toiletgerief
 • Insectenwerend middel (zeker niet vergeten!)
 • Fakkel of warmtelamp (indien u ’s ochtends vroeg naar Machu Picchu wenst te wandelen)
 • Extra geld (prijzen in Aguas Calientes kunnen hoger zijn dan op andere plaatsen in Peru)
 • Water en tussendoortjes
 • Het zou geweldig zijn om wat vers fruit, pennen, schriften etc. mee te nemen voor de kinderen en hun families
 • Badkleding voor in de warmwaterbronnen
 • Geld voor souveniers en dranken

Opmerking: Geeft u alstublieft geen snoep of lollies aan de kinderen die u langs de weg ontmoet of die onderweg zijn met lama´s en alpaca´s. Zij waarderen het zeer wanneer u sinaasappels of ander vers fruit meeneemt, omdat het onmogelijk is om dit aan te bouwen op deze  hoogte. Ook behoudt het hun tanden en hun omgeving.

Wat we nodig hebben wanneer u reserveert
 • Volledige naam zoals weergegeven in uw paspoort (voegt u alstublieft een kopie van uw paspoort toe)
 • Paspoortnummer
 • Nationaliteit
 • Geboortedatum
 • Kopie van uw internationale studentenkaart (indien u over deze kaart beschikt betaalt u € 16 minder)
 • Vertrekdatum voor de tocht
 • Een aanbetaling van 60% van de tourkosten. Dit kan door middel van Western Union, PayPal, ABN AMRO bank in Nederland. Het overige deel van de prijs kan betaald worden in ons kantoor in Cusco.

Met elke tour die u boekt met Green Peru Adventures, wordt u een gratis wandel tour
aangeboden door de mysterieuze en historische stad van Cusco. Hierbij wordt u begeleid door één van onze professionele gidsen, die meerdere talen beheerst.

We kijken er naar uit om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken

Prijs per persoon US$ 1200 
Prijs gebaseerd op 2 personen

Single personen betalen US$ 40 extra voor privé-accommodatie

* Exclusief kosten voor internationale transacties, welke afhankelijk zijn van de betaalmethode. Voor meer informatie helpen we u graag verder.

Mocht u in euro’s willen betalen naar onze Nederlandse bankrekening, neem dan contact op via info@greenperuadventures.com voor meer informatie.

We kijken er naar uit om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken.