Green Peru Adventures.

Roland Leonardo, de oprichter van Green Peru Adventures, heeft uitgebreide reiservaring. Tijdens zijn reizen ontwikkelde hij een liefde voor avontuur als beste manier om een land te ervaren. Dit idee wilde hij meenemen naar zijn land van oorsprong, Peru.

Na zijn werk in Peru en Zuid Amerika als reisleider, richtte Roland  “Green Peru Adventures” op in 2011. Op deze manier wil hij zijn liefde voor avontuur delen met mensen overal ter wereld.Roland zet zich in om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Hij kan uw perfect te woord staan met zijn vloeiendheid in het Spaans, Nederlands, Engels en Portugees. Samen met zijn team van Engels sprekend personeel biedt hij een groot aantal tours door Peru en Bolivia vanuit zijn kantoor in Cusco. Naast een uitgebreid aanbod van inclusieve pakketen helpt “Green Peru Adventures” u bij het boeken van vlieg- en bustickets. Dit doen wij allemaal om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen en voorkeuren.

“Groen” betekent voor ons integriteit en een manier om mensen te inspireren de wereld te ontdekken vanuit een ander oogpunt, met behoud van de natuur van onze planeet. Green Adventures betekent verschil maken, terwijl u een unieke ervaring opdoet tijdens u reis door Peru.

“When you realize the value of all life, you dwell less on what is past and concentrate more on the preservation of the future”. Dian Fossey

GREEN PERU ADVENTURES E.I.R.L is een officieel Peruaans bedrijf, geregistreerd onder het nummer RUC 20564395529 (onder de naam van Roland Leonardo Gamboa)  adres: Calle Triunfo 392 Off. 208 Cusco. Om die reden zijn wij verplicht om de Peruaanse wettelijke beperkingen na te leven. Onze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de Peruaanse wetgeving.

Alex Kienle

Alex Kienle is onze VS consultante en import expert voor ‘Green Peru Adventures”. Ze is afkomstig uit New York en heeft een rijke passie voor wereld reizen en helpt graag anderen om ook hun droom reizen en/of avonturen werkelijkheid te laten worden.
Ook vind ze het belangrijk en leuk om vreemde talen te leren en spreekt ze er inmiddels al een aantal waaronder Spaans, Italiaans en Duits.
Toen ze voor het eerst het prachtige Peru bezocht was ze gelijk verkocht aan de schoonheid en vele kleurrijke aspecten van het land. Ze is door de bergen, steden en jungles getrokken en heeft haar zakken vol met kennis. Inmiddels zit ze al 20 jaar in het sales vak met het doel om ook jou reis zo succesvol en indrukwekkend mogelijk te laten verlopen.

We kijken er naar uit om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken.