Magische hoogtepunten van Peru – 15 dagen 14 nachten

 • Bestemming: Arequipa, Cusco, Lima, Puno
 • Looptijd: 15 dagen
 • Price per person: $1380
BOEK NU!
Contact per Whatsapp


Deze 15-daagse tour is een verzameling van bezoeken aan de meest magische plekken in Peru. We starten in Lima, waar u op de eerste dag naar eigen wensen de hoofdstad van Peru kan ontdekken. Vanuit Lima nemen we de bus naar Nazca, waar we vanuit een vliegtuig de mysterieuze Nazca lijnen kunnen observeren. Vanuit Nazca reizen we naar Arequipa, alwaar u opnieuw een dag de tijd krijgt om de stad te bezoeken. We zetten onze reis verder vanuit Arequipa richting Titicacameer via Chivay. Na enkele heerlijke dagen aan het hoogst gelegen meer ter wereld, reizen we per bus naar Cusco, waar we aan de hand van een stadstour alle uithoeken van deze historische stad leren kennen. Vervolgens bezoeken we de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s. Hierna beginnen we aan de Inca Amazon trail van 4 dagen. We eindigen deze tour op de 15de dag in Cusco.

Reisprogramma

Dag 1

Vrije dag in Lima

U wordt op deze eerste dag van de tour opgehaald aan de luchthaven of de busterminal. Deze tour gaat van start met een vrije dag in Lima. U heeft vanaf uw aankomst in Lima de vrijheid om te bezoeken wat u maar wilt. De zone Miraflores is zeker een aanrader. U kunt ook naar het strand gaan. Houd er wel rekening mee dat de bus naar Nazca vertrekt om 3u ’s ochtends.

 • Accommodatie: Hotel Buenavista
Dag 2

Bus van Lima naar Nazca – vlucht over de Nazca lijnen – nachtbus naar Arequipa

We nemen de bus naar Nazca om 3u ’s ochtends. U zult een ontbijt geserveerd krijgen in deze eersteklasbus van Cruz del Sur. De afstand van Lima naar Nazca is 451 kilometer en wordt in ongeveer zeven uur afgelegd. U zult voorzien worden van ontbijt in de bus. We komen aan in Nazca in de voormiddag, rond 11u. Onze vertegenwoordigster, Liliana Hamani, zal u opwachten en u meenemen naar een restaurant waar u een licht middagmaal kan nemen. Na de lunch wordt u naar de luchthaven van Nazca gebracht, waar we de lucht in gaan voor de vlucht over de mysterieuze Nazca lijnen. Gedurende ongeveer 35 minuten zullen we over de raadselachtige ¨pampa¨ vliegen, waar honderden jaren geleden oude Peruanen enorme enorme ontwerpen tekenden, die alleen vanuit de lucht gezien kunnen worden.

Zou u in staat zijn om de lijnen te herkennen?

Na de vlucht zullen we de pre-Inca begraafplaats van Chauchilla bezoeken. Vervolgens gaan we naar een Keramiek Studio in Nazca, waar we zullen zien hoe het kleurrijke aardewerk gemaakt werd. De eigenaar van deze studio zal ons uitleggen hoe de oude kunst van keramiek gevormd werd in de tijden van de Nazca beschaving. Ook zal na een tweede workshop het geheim van de goudwinning geen geheim meer zijn voor u.

’s Avonds nemen we een eersteklas nachtbus van Cruz del Sur naar Arequipa. De rit duurt ongeveer 11 uur. Het is een eersteklas bus, maar we hebben ook de optie tot een VIP bus naar Nazca. In de nachtbus zult u voorzien worden van een kleine maaltijd, een drankje, een kussen en een dekentje om uw nachttrip comfortabel te maken.

 • Maaltijden: ontbijt, avondmaal
Dag 3

Vrije dag in Arequipa

We komen in Arequipa aan omstreeks 9u.
Vandaag heeft u de hele dag de tijd om op ontdekkingstocht uit te gaan in Arequipa. U kan ervoor kiezen om het klooster Santa Catalina te bezichtigen, een bezoek te brengen aan het museo santuarios andinos of te gaan genieten op het Plaza de Armas.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Hotel Casa de mi Abuela
Dag 4

Arequipa – Chivay

Om 8 uur in de ochtend wordt u opgehaald vanaf uw hotel in Arequipa. De bus neemt u mee over de weg die naar Yura leidt, op weg naar de Colca vallei. Gedurende ongeveer vier uur rijdt u over deze weg, die voor de helft geasfalteerd is en voor de helft uit zand bestaat. Tot we aankomen bij onze bestemming waar we de nacht zullen doorbrengen. Tijdens de rit zullen we enkele keren stoppen bij belangrijke locaties die we passeren. Onze eerste stop zal zijn bij het “National Reserve van Aguada Blanca en Salinas“, van waaruit u de beroemde vicuñas kunt observeren en de andere kant van de vulcanen van Arequipa kunt zien. Onze tweede stop zal op het politiebureau zijn, waar we een passagierslijst zullen overhandigen. Vervolgens stoppen we bij het restaurant “El Chino” voor een sanitaire stop en om coca thee te drinken, die goed is voor de maag en bij de hoogte. Bij dit restaurant kunt u ook “steenhouten” formaties bewonderen. Bij onze vierde stop kunt u lama´s en alpaca´s zien, die gehouden worden door de bevolking van deze hoogten. De vijfde stop is op het hoogste punt Patapampa op een hoogte van 4810 meter boven de zeespiegel. Vanaf hier kunt u acht vulkanen zien die de “cirkel van vuur“ vormen. Vervolgens dalen we verder af tot we het belangrijkste dorpje Chivay bereiken om te lunchen. Na de lunch heeft u wat vrije tijd om de markt van Chivay te bezoeken of om uit te rusten in het hotel.

Let op: wanneer u na de lunch naar het Colca Lodge hotel gaat om van het warme zwembad te genieten, coördineer dan met uw gids wanneer hij u ophaalt op de tweede dag voor de rest van de tour.

Later op de middag kunt u de warmwaterbronnen van LA CALERA bezoeken. Hier kunt u een bad nemen in één van de baden met temperaturen tussen de 35 en 40 graden Celsius. In de bron heeft het water zelfs een temperatuur van 80 graden Celsius!

Hierna keren we terug naar het hotel om de nacht door te brengen. Optioneel kunt u ‘s avonds een bezoek brengen aan folklorische peñas in het dorpje Chivay.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Mamayacchi
Dag 5

Chivay – Cruz del Condor – Puno

Tussen 6.00 en 6.30 uur zal het ontbijt geserveerd worden. Hierna vertrekken we naar het uitzichtpunt “Cruz del Condor“, waar we na ongeveer anderhalf uur rijden aan zullen komen. Van hieruit kunt u zowel de Colca kloof als de vlucht van de Condor zien. Na ongeveer één uur bij het “Cruz del Condor“ zullen we terugkeren in de richting van Chivay. Onderweg zullen we nu echter enkele stops maken.

We zullen bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het dorpje Yanque, met een prachtige kerk en het plaatsje Maca, met interessante geologische breuken. Verder stoppen we op het uitkijkpunt Huayrapunko, dat uitzicht biedt over de terrassen en mysterieuze meren van de vallei. Dit Quehuisha meer bestaat uit smeltwater en stroomt verder naar het Amazone gebied. Uiteindelijk zullen we terugkeren in Chivay, waar we zullen lunchen. Na de lunch begeleidt uw gids u naar de toeristenbus van Turismo Sillustani, waarmee u uw reis voortzet naar Puno. De bus service is van eerste klasse en beschikt over een professionele gids.

We verruilen het prachtige landschap van de Colca Canyon voor het mooie landschap van hethoogland. We rijden omhoog over een onverharde weg tot we het hoogste punt van onze reis bereiken, “Het uitkijkpunt over de Andes“ op een hoogte van 4810 meter boven de zeespiegel. Op dit hoogste punt zullen we de bus gedurende enkele minuten verlaten om te genieten van het landschap, met de Ubinas vulcanen op de achtergrond, waaronder Misti, Chachani, Sabancaya (een actieve vulcaan) en Ampato. Na een oplopende weg zullen we in het gebied Viscachani aankomen, waar we de bus even zullen verlaten om onze benen te strekken, zo nodig een bezoek te brengen aan het toilet en om een typische coca thee of koffie te drinken in een lokaal restaurant. Vervolgens zetten we onze reis voort over een verharde weg, waarbij we kleine dorpjes en het prachtige meer Lagunillas met zijn forellenkwekerijen, Andes flamingo´s en vele andere Andes vogels zullen passeren. Tot slot rijden we door de “National reserves” van het Peruaanse hoogland naar de stad Puno, gelegen aan de oevers van het majestueuze meer Titicaca.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Hotel Imperial
Dag 6

Puno – Amantani

U wordt om 7u opgehaald aan uw hotel en naar de haven gevoerd. We varen naar het Amantani eiland, waar u een pre-Inca tempel kunt bezoeken, die toegewijd werd aan de vruchtbaarheid van de aarde (Pachamama en Pachatata). Het Amantani eiland ligt op een afstand van 36 km van de haven van Puno (drie uur per boot). De bevolking van het eiland is samengesteld uit acht gemeenschappen, die zich bezighouden met landbouw. Naast het verbouwen van mais en quinoa, houden ze zich ook bezig met ambachten die hun kleuren representeren. Het eiland heeft twee natuurlijke uitkijkpunten, met een uitzonderlijk uitzicht over het betoverende meer Titicaca.
Er is rustieke accommodatie binnen een gastgezin. Lunch en diner zijn inbegrepen in de tour en zullen worden geserveerd binnen het gezin.

 • Maaltijden: ontbijt, middagmaal, avondmaal
 • Accommodatie: gastgezin
Dag 7

Amantani – Taquile – Puno

Na een ontbijt binnen het gastgezin volgt er een korte bootrit naar de oevers van het Taquile eiland. Hier zullen we onze wandeltocht naar het centrale plein beginnen, waarbij we de gelegenheid hebben om de mensen te zien, wereldberoemd om hun ingewikkelde en indrukwekkende weef- en gemeenschapswerk.

Na onze lunch dalen we af naar de lokale haven, waarbij we gebruik maken van de trappen van Taquile, die bestaan uit 535 traptreden. Vanaf de haven keren we terug naar Puno.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Hotel Imperial
Dag 8

Bus Puno – Cusco

Vandaag nemen we de Wonder Peru Tourist Bus van Puno naar Cusco. Deze toeristenbus is volledig uitgerust met services en een professionele Engelssprekende gids. Op verschillende locaties onderweg zal de gids informatie geven over de geschiedenis en tradities. De locaties waar gestopt wordt zijn Andahaylillas (de sixtijnse kapel van Zuid Amerika), Rhachi en Puka Pukara (de toegangsbewijzen voor deze bezienswaardigheden zijn niet inbegrepen in de tour en kosten totaal US$ 12). Ook zullen we stoppen op het uitzichtspunt La Raya op  een hoogte van 4338 meter. Dit punt ligt op de grens van de Cusco en Puno regio en biedt een betoverend uitzicht. Onderweg zullen we in het dorpje Sicuani kunnen genieten van een buffet lunch, die is inbegrepen in de tour.

 • Maaltijden: ontbijt, middagmaal
 • Accommodatie: Amaru Group Hostels
Dag 9

Stadstour doorheen Cusco

In de middag geeft de stadstocht door Cusco u de mogelijkheid om het raadsel van deze wonderbaarlijke stad en de nabijgelegen archeologische locaties te ontrafelen.
Om 13u15 in de middag halen we u op van uw hotel en nemen u mee naar het centrale Plaza de Armas. Rond 13u30 in de middag zult u hier uw medereisgenoten ontmoeten, indien u deel uitmaakt van een groep. We beginnen met een bezoek aan de belangrijkste cathedraal van Cusco, waar u de koloniale architectuur en de geweldige schilderingen van de Cusqueña school kunt bekijken. De Cusqueña school staat bekend om zijn religieuze iconografie, geschilderd door Cusqueños. Na het bezoek aan de cathedraal vervolgen we onze tour naar Koricancha (gouden paleis) en het klooster van Santo Domingo. Dit laatste is een perfect voorbeeld van de versmelting van de Inca- en de Christelijke cultuur. Na de tour in de stad rijden we met een bus naar de indrukwekkende Inca vesting Saqsaywoman. Hier zult u versteld staan van de stenen die gebruikt werden voor de constructie. Enkele van deze stenen hebben een gewicht van meer dan 300 ton. We zetten de tour voort met de ontdekking van de ondergrondse tempel van Quenqo, een doolhof met indrukwekkende rotstekeningen en tunnels die gehouwen zijn uit het harde gesteente. Deze religieuze tempel staat symbool voor de aanbidding van moeder aarde. Na een rit van enkele minuten bereiken we de kleine vesting van Puca Pucara (rode burcht), die gebruikt werd als een militaire controlepost naar Cusco. Na een korte wandeling van enkele minuten bereiken we Tambomachay (watertempel), een tempel toegewijd aan het water, de vruchtbaarheid en een lang leven. We keren terug naar Cusco aan het eind van de dag tussen 18u en 19u in de avond. Als u wilt kunt u uw gids vragen om op de terugweg te stoppen bij één van de souvenierwinkels.
 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Amaru Group Hostels
Dag 10

Heilige Vallei

De tour naar de heilige vallei start in Cusco om 8u. We halen u op van uw hotel en brengen u naar de bus, waar u uw gids en reisgenoten ontmoet (gedeelde service). Rond 8u30 vertrekken we vanuit Cusco in de richting van Pisaq, waarbij we afdalen naar de heilige rivier Urubamba. Onderweg stoppen we enkele keren op diverse uitzichtpunten, voordat we aankomen in Pisaq. In Pisaq heeft u tijd om rond te wandelen over de traditionele ambachtelijke markt, met genoeg tijd om souveniers te kopen. Daarna rijden we de berg op waar zich de ruïnes van Pisaq bevinden. Onze gids leidt u rond langs de tempels, terrassen en tunnels van het complex. Tegelijkertijd heeft u constant een betoverend uitzicht over de heilige rivier en ziet u de Intihuatana (zonnenklok).

Vervolgens rijden we verder langs de heilige rivier. Onderweg passeren we een klein kleurrijk dorpje, waar u de locale Quechua bevolking kunt zien in hun kleurrijke kleding. We stoppen in Urubamba om te lunchen, waar we u een buffet van de Peruaanse keuken aanbevelen. Na een korte pauze vervolgen we onze tocht naar Ollantaytambo, één van de laatste levende Inca dorpen. U zult verrast zijn over dit Inca dorp met zijn indrukwekkende tempel van de zon, met zijn complexe details in steenwerk, zijn terrassen om de berg te ondersteunen en zijn gehele tempel in de vorm van een lama. Gedurende enige tijd kunt u dit geweldige complex, met zijn mooie waterfonteinen zelf verkennen.

Vervolgens gaan we terug in de richting van Urubamba, waar we de rivier verlaten en inwisselen voor de mooie velden van Chinchero. In Chinchero ontdekken we een ander geweldig complex, met zowel invloeden van de Inca als uit de Spaanse cultuur. Tot slot bezoeken we een familie, die bij het weven en verven van de wol nog steeds gebruik maakt van natuurlijke mineralen en organische inkt.
We keren terug naar het plaza Regocijo in Cusco rond 19u.

 • Maaltijden: ontbijt
 • Accommodatie: Amaru Group Hostels
Dag 11

Vanaf dag 11 begint de Inca Jungle trail van 4 dagen!
Dit is een tour van 4 dagen en 3 nachten met een bezoek aan Machu Picchu. De goedkoopste manier om Machu Picchu te bezoeken is aan de hand van trekking en mountainbiking. 

Dit is niet alleen een alternatieve Inca Trail, maar de meest originele en veelomvattende, waarbij wegen begaan worden die pas recent zijn ontdekt. De Inca Jungle trail kan zowel in drie of in vier dagen gedaan worden en is een combinatie van zowel fietsen als een trektocht naar Machu Picchu. Met adembenemende landschappen is deze tocht geschikt voor iedereen met een gevoel voor avontuur en nieuwsgierigheid.

Bergafwaarts mountainbiken van Cusco naar Santa Maria

Rond 7u50 wordt u opgehaald aan uw hotel. De rit die volgt neemt u mee door de adembenemende heilige vallei, waarna u wordt afgezet op de 3200 meter hoge San Luis. Hier wordt u voorzien van een mountainbike uitrusting (met handschoenen en helm) en ontvangt u gedurende 20 minuten de benodigde instructies van uw gids. Dan kan het avontuur beginnen! U daalt af op rustige, maar uitdagende wegen, langs veranderende landschappen. Na ongeveer drie uur komen we aan in Alfamayo, waar het tijd is voor onze eerste picknick pauze. Hier kunt u van uw lunch genieten onder het genot van een geweldige uitzicht. Na een korte pauze en het aanbrengen van insectenwerend middel zetten we onze tocht bergafwaarts voort. Onderweg passeren we Huamanmarca, een recent gevonden archeologische Inca  plaats, waar uw gids historische informatie zal geven. Hierna dalen we verder af tot een hoogte van 1500 meter, waar de rand van de jungle het kleine, maar schattige Santa Maria ontmoet. Hier kun je een kleine snack kopen of je benen laten rusten onder het genot van een koud biertje. Later zullen we een traditioneel Peruaans gerecht krijgen als diner. De accommodatie heeft de vorm van een basic, door een familie gerund hostel met single, double of triple kamers.

 • Maaltijden: middagmaal, avondmaal
 • Accommodatie: hostel in Santa Maria
Dag 12

Trekking van Santa Rosa naar Santa Teresa

Rond 6.30 in de ochtend staat u op en kunt u genieten van de beste indiaanse koffie. Hierna begint de wandeling, die geleidelijk aan stijler wordt. Onderweg passeren we een familie restaurant in Santa Maria, waar u kunt bijkomen in hangmatten, de coca plantages kunt bewonderen en u kunt laten vermaken door de aapjes. Na een korte verdere wandeling bereiken we een deel van de traditionele Inca Trail, een weg die rond de hellingen kronkelt en waarbij we ongeveer 500 meter afdalen. Na deze afdaling van ongeveer twee uur bereiken we het kleine plaatsje Qellomayo waar we zullen lunchen. Vanaf Qellomayo is het een korte wandeling langs de Rio Vilcanota tot we de beroemde warmwaterbronnen van Colcamayo bereiken. Hier kunt u genieten van de natuurlijke bronnen en uw spieren laten ontspannen in deze natuurlijke omgeving. Na het waden in de warmwaterbronnen zullen we onze tocht voortzetten naar Santa Teresa, waar u de nacht door zult brengen in een hostel.

 • Maaltijden: ontbijt, middagmaal, avondmaal
 • Accommodatie: hostel in Santa Teresa
Dag 13

Trekking van Santa Teresa naar Aguas Calientes

Nadat u bent opgestaan, krijgt u ontbijt rond 7 uur. Na het ontbijt zullen we onze wandeling verder voortzetten naar Colpani door een indrukwekkend landschap. Bij Hidroelectrica krijgt u uw lunch. Vanaf hier is het slechts 2,5 uur wandelen naar Aguas Calientes, de voet van Machu Picchu. Voordat u de nacht doorbrengt in uw hostel met eigen badkamer en warm water krijgt u een diner in een lokaal restaurant.

Dag 14

Machu Picchu – Aguas Calientes – Cusco

We zullen zeer vroeg in de ochtend ontbijten. Vervolgens starten we onze laatste dag, waarop we naar de ingang klimmen van de beroemde Inca Citadel van Machu Picchu, ook wel de “Lost City of the Incas”. U zult één van de eerste bezoekers zijn die dag, om de menigten te vermijden. Uw meertalige gids zal u meenemen door de uitgestrekte ruïnes gedurende drie uur. Daarbij zal hij u uitgebreid vertellen over het historische belang van Machu Picchu en de plaats binnen het Inca Imperium. Hierna heeft u wat vrije tijd om zelf rond te wandelen. Machu Picchu is de meest bekende Inca ruïne en staat wereldwijd als zodanig bekend. Tegelijkertijd wordt het niet genoemd in de geschriften van de Spaanse veroveraars. Er wordt gedacht dat Machu Picchu geconstrueerd werd rond het midden van de 15e eeuw en dat het ´herontdekt´ werd door de Amerikaanse historicus Hiram Bingham in 1911. De rondleiding op deze fascinerende plek is een onvergetelijke ervaring. Bezoek de hoofdstraat, de koninklijke vertrekken, de tempel van de drie ramen, de circulaire torens, de heilige zonnenschijf en begraafplaats. Na de excursie kunt u de berg “Huayna Picchu”  beklimmen, de berg achter Machu Picchu, van waaruit u een betoverend uitzicht heeft over het gehele complex! Per dag worden er echter slechts 400 mensen toegelaten, waardoor van te voren boeken noodzakelijk is. Bij het boeken van uw tour kunt u het beklimmen van Huayna Picchu er gelijk bij boeken met de additionele kosten van US$ 10. Optionele wandelingen (zonder gids) zijn Inti Punko, de “Sun Gate”, wat het traditionele einde is van de Inca Trail (45 minuten) en de Inca Bridge (1 uur). U kunt natuurlijk ook gewoon ontspannen en genieten van de inspirerende atmosfeer. Na uw vrije tijd kunt u naar beneden wandelen naar Aguas Calientes voor een late lunch en voor een duik in de warmwaterbronnen (niet inbegrepen). In de namiddag neemt u de trein terug.
Er is een regelmatige busservice om bezoekers mee terug te nemen naar Aguas Calientes. Van hieruit kunt u de trein nemen naar Hidroelectrica of Ollantaytambo (afhankelijk van de beschikbaarheid van Peru Rail) en vervolgens een toeristenbus naar Cusco.

 • Maaltijden: ontbijt
 • AccommodatieAmaru Group Hostels
Dag 15

Transfer naar luchthaven of busterminal

Vandaag brengen we u naar de luchthaven of naar de busterminal zodat u uw reis kan voortzetten. Met deze laatste transfer eindigt de tour.
Inbegrepen in de tour
 • Mobiele telefoon met lokaal nummer
 • 24/7 ondersteuning door eigenaar reisbureau
 • Accommodatie: 1 overnachting in Hotel Buenavista, 1 overnachting in Hotel Benavides, 1 overnachting in Posada de Chivay, 2 overnachtingen in Hotel Imperial, 1 overnachting bij een gastgezin, 3 overnachtingen in Amaru Group Hostels, 1 overnachting in een hostel in Santa Maria, 1 overnachting in een hostel in Santa Teresa, 1 overnachting in Incanto Boutique Machu Picchu Hotel
 • Maaltijden: 12 maal ontbijt, 5 maal middagmaal, 5 maal avondmaal
 • Een Engelssprekende gids tijdens alle uitstappen
 • Ophaling vanaf de busterminal of de luchthaven in Lima
 • Bus van Lima naar Nazca
 • Het vervoer naar de luchthaven
 • De vlucht over de Nazca lijnen
 • De bus van Nazca naar Arequipa
 • De bus van Arequipa naar Chivay
 • De bus van Puno naar Cusco
 • Vervoer van Cusco naar San Luis
 • Mountainbike met voorvering, handschoenen en helm
 • EHBO-kit
 • Toegang tot Machu Picchu
 • Trein terug naar Ollantaytambo of Hydroelectrica, vervolgens de bus terug naar Cusco
Niet inbegrepen in de tour
 • Extra overnachtingen tijdens de tocht vanwege vluchtannuleringen
 • Luchthavenbelasting (25 soles)
 • Toegangsbewijs tot de Colca Canyon (70 soles)
 • Toegangsbewijs tot de warmwaterbronnen van La Calera (15 soles)
 • Alcoholische en non-alcoholische dranken
 • Water en tussendoortjes
 • Verzekeringen
 • Toegang tot de belangrijkste cathedraal van Cusco (25 soles) en Qoricancha (10 soles)
 • Toegang tot de vier archeologische locaties (Cusco Toerisme Ticket, 130 soles, ofwel 70 soles voor studenten met een geldige internationale studentenkaart)
 • De bus van Aguas Calientes naar Machu Picchu en terug (US$ 12 enkele reis)
Wat we u aanraden mee te nemen
 • U moet uw originele paspoort meenemen voor de vlucht over de Nazca lijnen en de toegang tot Machu Picchu
 • Dagrugzak
 • Warme kleding voor verschillende temperaturen, vooral ‘s nachts kan het koud zijn
 • Camera en batterijen
 • Zonnebescherming (zonnebrandcrème, pet of hoed, zonnebril)
 • Een regenjas of poncho (in het regenseizoen)
 • Toiletspullen
 • Geld voor souveniers en drinken
 • Badkleding voor in de warmwaterbronnen
 • Toegangsbewijzen voor de bezienswaardigheden op de weg van Puno naar Cusco (US$ 12)
 • Stadstour doorheen Cusco
 • Comfortabele wandelschoenen
 • Windjack
 • Insectenwerend middel
 • Sandalen / flip flops
 • Extra set kleding
 • Zaklamp
 • Internationale studentenkaart (indien van toepassing)
 • Opmerking: Geeft u alstublieft geen snoep of lollies aan de kinderen die u langs de weg
  ontmoet of die onderweg zijn met lama´s en alpaca´s. Zij waarderen het zeer wanneer u sinaasappels of ander vers fruit meeneemt, omdat het onmogelijk is om dit aan te bouwen op deze  hoogte. Ook behoudt het hun tanden en hun omgeving.
Wat we nodig hebben wanneer u reserveert
 • Volledige naam zoals weergegeven in uw paspoort (voegt u alstublieft een scan/ kopie van uw paspoort toe)
 • Paspoort nummer
 • Nationaliteit
 • Geboortedatum
 • Scan / kopie van uw ISIC studenten kaart (wanneer u over deze kaart beschikt betaalt u € 16 minder)
 • Vertrek datum voor de tocht
 • Een aanbetaling van 60% van de tourkosten. Dit kan door middel van Western Union, PayPal, ABN AMRO bank in Nederland. Het overige deel van de prijs kan betaald worden in ons kantoor in Cusco.

Prijs per persoon US$ 1380
Prijs gebaseerd op 2 personen

Single personen betalen US$ 40 extra voor privé-accommodatie

* Exclusief kosten voor internationale transacties, welke afhankelijk zijn van de betaalmethode. Voor meer informatie helpen we u graag verder.

Mocht u in euro’s willen betalen naar onze Nederlandse bankrekening, neem dan contact op via info@greenperuadventures.com voor meer informatie.

Beschikbare vertrekdata

Algemene verkoopsvoorwaarden

Met elke tour die u boekt met Green Peru Adventures, wordt u een gratis wandel tour
aangeboden door de mysterieuze en historische stad van Cusco. Hierbij wordt u begeleid door één van onze professionele gidsen, die meerdere talen beheerst.

We kijken er naar uit om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken.