Llama Lares Trek naar Machu Picchu 4 Dagen 3 Nachten

 • Bestemming: Cusco, Lares Valley, Machu Picchu, Peru
 • Looptijd: 4 dagen
 • Price per person: $640

Prijs per persoon: USD $ 640, op basis van 4 personen.
Prijs voor 2 personen USD $ 740 per persoon
Prijs voor 3 personen USD $ 690 per persoon

Contact per WhatsappOmdat we de Llama Lares Trek zelf verzorgen, hebben we beschikbare vertrekdata voor het hele jaar. Inderdaad, als u liever lid wordt van een groep, hier onze bevestigde reserveringen voor vertrekdatum 2019: 02/03

De Lares-vallei biedt u een authentiek landschap van diversiteit in de binnenlandse faunacultuur. Mensen van het gebied houden van hun tradities en kostuums uit de Andes-cultuur, evenals hun traditionele kleurrijke kleding, landbouwgewoonten en religieuze rituelen naar de Apus (bergen). Vooral in de Lares-vallei zijn er veel gemeenschappen met een groot aantal Llama- en Alpaca-fokkers.
Wij bieden je een teruggewonnen traditie: reizen in de Andes zoals de oude Inca’s het deden! Je zult delen van de originele Inca Trail en oude paden van voedselvoorziening van Cusco naar Machu Picchu verkennen. We zullen over de Andes wandelen, vergezeld door vrachtdragende lama’s en lama fokkers. Deze 3 dagen zullen een uitwisseling zijn van cultuur en tradities van de Cusco hooglanden terwijl u geniet van het verbazingwekkende landschap, natuurlijke lagunes van de Andes en sneeuwtoppen en een ontspannend bad in de natuurlijke warmwaterbronnen.

Reisprogramma

Dag 1

1 Cusco – Lares Hot Springs – Cuncani

Je Lama-avontuur begint heel vroeg in de ochtend om 3:00 uur in de stad Cusco, waarna we je bij je hotel ophalen en dan onze autorit door de Heilige Vallei van de Inca’s beginnen. We passeren het kleurrijke stadje Calca en rijden dan naar de rechterkant van de Lares-warmwaterbronnen, waar we op het perfecte moment aankomen om jezelf te onderdompelen in de natuurlijke warme baden.

Ons team bereidt een geweldig ontbijt voor je, terwijl je je klaarmaakt om de lama’s te ontmoeten die de uitrusting en het voedsel zullen dragen die we nodig zullen hebben tijdens de trektocht. Zij zullen je trouwe metgezellen zijn tijdens de hele trektocht. Wandelen met deze schattige dieren en hun fokkers, je zult met hen verloofd zijn en een geweldig inzicht hebben in het leven ver weg van de beschaving.

Deze eerste dag zullen we rond 10:00 uur beginnen met wandelen in de richting van Cuncani, een lama fokkersgemeenschap. De wandeling duurt ongeveer 3 uur en we zullen Cuncani bereiken voor de lunch. Tijdens de beklimming van de berg zie je veel veranderingen in de flora, afhankelijk van de verschillende klimaten. Uw gids geeft u informatie over het gebied, de gewoonten en cultuur. We zullen een paar minuten rusten voordat we onze wandeling voortzetten.

We gaan ongeveer 1,5 uur omhoog, totdat we het hoogste punt van de dag bereiken op 4400 meter, waar we een adembenemend uitzicht hebben over 3 prachtige blauwe lagunes, gevormd door het smeltwater van de sneeuwtapijten. Je zult genieten van het landschap en terugkeren naar onze kamperkant in Cuncani. Hier wacht je je Andes-diner op je en geniet je van je kampeeravond.

Maaltijden: lunch, diner, snacks

Accommodatie: kamperen

Maximale hoogte: 4400 m./714476ft

Verre reisafstand: ca. 15 km.

Geschatte looptijd: 5-6 uur

Dag 2

Cuncani – Huarcahuasi – Ipsaycocha-lagune

We staan ​​’s ochtends vroeg op om klaar te zijn om te genieten van de zonsopgang midden in de Andes, een van de mooiste natuurlijke wonderen in Zuid-Amerika. Een kopje Peruaanse koffie zal ons in de tussentijd helpen wakker te worden. Dat is ook het moment dat onze crew een heerlijk ontbijt voor je klaarmaakt. Daarna maken we onszelf en de draaglama’s klaar voor een geweldige dag wandelen!

We beginnen onze reis naar het linkerbovengedeelte van de Cuncany-gemeenschap, langs een prachtige lagune op de top van de berg tussen Cuncany en Huarcahuasy. In dit gebied ontmoet je veel andere lama-fokkers en zie je grote groepen lama’s, alpaca’s en zelfs een paar schapen. De lama herders kleden zich in zeer kleurrijke kleding, de meeste in rode kleuren; daarom is het gemakkelijk om ze van grote afstand te spotten. We gaan met een bescheiden snelheid wandelen, afhankelijk van je conditie. Normaal gesproken zal onze crew doorgaan om onze lunch voor te bereiden.

We bereiken Huarcahuasi rond het middaguur en genieten van onze heerlijke lunch, rusten dan uit en vervolgen onze wandeling in de middag. De paden leiden ons omhoog, waar we het hoogste punt van de trek bereiken, de Ipsay-pas. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de Lares-vallei en de omliggende sneeuwtoppen en kunt u ook de Ipsaycocha-lagune en de Patacancha-vallei voor het eerst bezichtigen. We eindigen onze dagwandeling en bereiken ons kamp voor de nacht. We genieten van ons Peruaanse diner en de prachtige avondhemel, voordat we in slaap vallen onder de Melkweg.

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner, snacks

Accommodatie: kamperen

Maximale hoogte: 4500 m./12134 ft.

Dag 3

Ipsaycocha Lagune – Patacancha – Ollantaytambo – Aguas Calientes

We beginnen onze derde dag met een heerlijk ontbijt, komen bij de groep lama’s, laden de spullen in en beginnen ongeveer 3 uur te dalen tot de stad Patacancha. Hier zullen we afscheid nemen van onze vrachtdragende lama’s.

Tijdens onze trektocht hebben we een geweldig uitzicht over de Patacancha-vallei en een van de belangrijkste bergen van de Inca-religie, Apu Huanacaure (een legendarische berg waar de Inca-heersers werden geboren). We zullen Patacancha-stad bereiken en halen ons transport naar de archeologische vindplaats Pumamarca. Deze plaats is een van de eerste bekende Inca-nederzettingen, het zal u zeker imponeren!

Na een bezoek aan de site Pumamarca, zullen we een snelle lunch gebruiken en dan wandelen naar de Heilige Vallei van de Inca’s. We vervolgen de originele Inca Trail die Ollantaytambo en Pumamarca met elkaar verbindt. Tijdens deze korte wandeling hebben we de gelegenheid om een ​​van de eerste Inca-terrassen aan de kant van de Patacancha-vallei te bekijken.

Na een hele dag wandelen en avontuur, zullen we een transport naar Ollantaytambo (de laatste levende Incastad) nemen vanwaar we onze trein nemen naar Aguas Calientes om 04:36 uur.

In Aguas Calientes wordt u opgehaald bij het treinstation en naar uw hotel gebracht. Rust even uit in je hotelkamer en laad je camera en andere apparaten op zodat je de volgende dag ten volle kunt genieten van Machu Picchu! In de latere namiddag heb je de mogelijkheid om Aguas Calientes te verkennen en te genieten van een duik in de plaatselijke warmwaterbronnen (niet inbegrepen).

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

Accommodatie: Hostel New Day (stad Machu Picchu)

Maximale hoogte: 3900 m./12831ft

Verre reisafstand: ca. 12 km.

Geschatte looptijd: 4 uur

Dag 4

Machu Picchu

Aguas Calientes – Machu Picchu – Ollantaytambo – Cusco

U neemt uw ontbijt heel vroeg in de ochtend. Dan beginnen we aan onze laatste dag, klimmen we de heuvel op naar de beroemde Inca-citadel Machu Picchu, de verloren stad van de Inca’s. Vermijd de drukte, u zult een van de eerste bezoekers van de dag zijn. Je gids neemt je ongeveer 3 uur mee door de uitgestrekte ruïnes, waarbij je de historische betekenis ervan en plaats in het Inca-rijk uitgebreid uitlegt. Hierna heb je wat vrije tijd om rond te dwalen.

Machu Picchu is de bekendste van alle archeologische Incas-sites, omdat het wereldwijd wordt erkend! Experts geloven dat de citadel rond het midden van de 15e eeuw werd gebouwd door de Inca Pachacuteq en vervolgens werd herontdekt door de Amerikaanse historicus Hiram Bingham in 1911.

De rondleiding door deze fascinerende plek zal een onvergetelijke ervaring zijn! Je bezoekt het centrale plein, de koninklijke vertrekken, de tempel van de drie ramen, de ronde torens, de heilige wijzerplaat en de begraafplaatsen. Na de rondleiding bent u vrij om Huayna Picchu te beklimmen (de berg achter Machu Picchu), waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over het hele complex! Er zijn echter dagelijks slechts 400 toegangsbewijzen beschikbaar; daarom moet je ons van tevoren laten weten of je de wandeling wilt maken, zodat we je ticket kunnen reserveren tegen een meerprijs van USD $ 15,00. Omdat Huayna Picchu is erg snel uitverkocht, bieden we  Machu Picchu Mountain als een tweede optionele beklimming. Het voordeel van deze wandeling is dat het minder druk zal zijn, maar niet minder mooi! De kosten voor deze wandeling bedragen ook USD 15,00 per persoon.

Met een van deze twee extra toegangskaarten om een ​​van de bergen te bewandelen, kun je daarna een niet-begeleide wandeling maken naar Inti Punku, de SUN GATE, het traditionele einde van de Inca Trail (wandeling van 3 uur) of je kunt een bezoek brengen de prachtige Inca-brug (wandeling van 1 uur). Anders kunt u gewoon ontspannen en genieten van de ontzagwekkende sfeer, evenals vele adembenemende foto’s maken.

Na de tijd in het heiligdom nemen we een van de frequente bussen terug naar Aguas Calientes voor een late lunch. Als je geen zin hebt om de bus te nemen, loop dan door de prachtige jungle die je in 45 minuten terug brengt. In de late namiddag om 19.00 uur neem je de trein terug naar Ollantaytambo en vandaar het toeristentransport naar Cusco. Als u in de vroege namiddag terug wilt naar Cusco, laat het ons weten zodat we een vroege trein om 14.30 of 16.12 uur kunnen reserveren. De vroege trein kost + USD $ 30.

 

 • Maaltijden: ontbijt
Inbegrepen in de tour
  • voor vertrek oriëntatie op ons kantoor
  • Lokale mobiele telefoon
  • 24-uurs ondersteuning door de bedrijfseigenaar
  • Transfer van uw hotel in Cusco naar Lares (vertrekpunt van de trek)
  • Persoonlijke tenten: 2 personen in elke tent met 4 personen, voor een hoger comfort en veilige bewaring van de rugtassen
  • Engelssprekende professionele officiële toeristische gids (2 gidsen voor groepen van meer dan 8 personen)
  • Chef- en kookapparatuur
  • Accommodatie in Aguas Calientes
  • Vrachtdragende lama’s (om tenten en voedsel te vervoeren) dag 1 tot 3
  • Vrachtdragende lama’s om persoonlijke spullen te vervoeren tot een maximum van 5 kg per persoon (inclusief slaapzak en slaapzak) dag 1 tot 3
  • Vrachtdragende lama’s om kookgerei en gas- en keuken equipment dag 1 tot 3 te vervoeren
  • Maaltijden (4 ontbijten, 3 lunches, 3 diners, dagelijkse snack ‘s morgens, dagelijkse theeservice, behalve de laatste dag).
  • Vegetarische of speciale dieetmenu’s zijn beschikbaar zonder extra kosten, gelieve ons te informeren bij het reserveren
  • Eén duffelzak voor textiel per persoon, om te voorkomen dat plastic zakken worden gebruikt die onze omgeving vervuilen
  • Gefilterd gekookt water voor de lunch (vanaf de eerste dag)
  • Bio-afbreekbare persoonlijke handzeep
  • Bio-afbreekbare vaatwasmiddelen gebruikt door onze keukenpersoneel
  • Warm water elke ochtend en avond om te wassen / gekookt water om uw waterfles elke ochtend en nacht te vullen (en tijdens de lunch op verzoek)
  • EHBO-kit inclusief noodzuurstoffles
  • 1 dag toegangsprijs Machu Picchu
  • Buskaartje van Machu Picchu naar Aguas Calientes (enkele reis)
  • Treinticket Ollantaytambo – Aguas Calientes – Ollantyatambo (Expeditie Service)
  • Transfer van het Ollantaytambo treinstation naar Cusco
Niet inbegrepen in de tour
 • Slaapzak
 • Lunch en diner op de laatste dag na de rondleiding in Machu Picchu
 • Bezoek aan de warmwaterbronnen in Aguas Calientes
 • Verzekering van welke aard dan ook
 • Fooi
Wat u mee moet nemen
 • Rugzak om persoonlijke spullen te vervoeren
 • Slaapzak
 • Warme kledinglagen voor variabele temperaturen, vooral ‘s nachts.
 • Flitslicht met extra batterijen
 • Camera met extra batterijen
 • Bescherming tegen de zon (zonnehoed, zonnebril, …)
 • insectenafweermiddel
 • Regenponcho of jas
 • Toiletartikelen
 • Badkleding voor de warmwaterbronnen
 • Waterfles, waterzuiverende tabletten
 • Persoonlijke medische uitrusting
 • Origineel paspoort en studentenkaart, indien van toepassing
 • Extra geld, drankjes en fooien
Wat we nodig hebben wanneer u reserveert
 • Volledige naam zoals deze in uw paspoort is geschreven (voeg een kopie van uw paspoort toe)
 • Paspoortnummer
 • Nationaliteit
 • Geboortedatum
 • Scan kopie van je studentenkaart (als je die hebt, is het USD $ 18 minder)
 • Vertrekdatum van de tour
 • Stuur een aanbetaling van 60% van de totale prijs van uw tour. (De rest van uw saldo is verschuldigd bij uw aankomst in Cusco.) Betaling kan geschieden via * Western Union, PayPal, ABN AMRO Bank in Nederland of veilig en direct via onze website door uw gewenste tour te kiezen en op het BOEK NU te klikken knop.

Prijs per persoon US$  640 (groepsprijs)
Prijs gebaseerd op 4 personen.

2 personen US$ 740 pp
3 personen US$ 690 pp

* Exclusief kosten voor internationale transacties, welke afhankelijk zijn van de betaalmethode. Voor meer informatie helpen we u graag verder.

Mocht u in euro’s willen betalen naar onze Nederlandse bankrekening, neem dan contact op via info@greenperuadventures.com voor meer informatie.

Beschikbare vertrekdata

Algemene verkoopsvoorwaarden

Met elke tour die u boekt met Green Peru Adventures, wordt u een gratis wandel tour aangeboden door de mysterieuze en historische stad van Cusco. Hierbij wordt u begeleid door één van onze professionele gidsen, die meerdere talen beheerst.

We kijken er naar uit om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken.