Ecoparadise 5 dagen – Een uitgebreid bezoek aan het Amazon Paradijs

 • Bestemming: Madre de Dios, Peru, Puerto Maldonado
 • Looptijd: 5 dagen
 • Price per person: $530

Prijs is gebaseerd op twee personen.
Alleenstaande betaalt + US $100

BOEK NU!
Contact per Whatsapp


Er zijn maar een paar plaatsen in de wereld die zo’n magische combinatie van levendig bos, kronkelende rivieren, enorme moerassen, weelderig vormen in een duurzaam ecosysteem dat de “Aguajales” wordt genoemd. Dit is de reden waarom Puerto Maldonado bekend staat als de hoofdstad van de biodiversiteit in Peru.
De ecolodge in de Amazone ligt op twee uur rijden van Puerto Maldonado en navigeert door de rivier Madre de Dios, een ecologisch reservaat in het regenwoud in het hart van het Amazone-paradijs in Tambopata.
De eco-lodge van Amazon heeft 50 bungalows ontworpen en gebouwd met lokale materialen volgens de normen van milieu- en sociale verantwoordelijkheid. Dat is gedaan om u comfort te bieden en om aan uw verwachtingen te voldoen.

Reisprogramma

Dag 1

Welkom / Receptie

Na aankomst in Puerto Maldonado, Peru´s hoofdstad van Biodiversiteit, wordt U door ons ontvangen op de luchthaven. Daar zullen wij Uw programma beginnen met een bezoek aan de stad, met een bus.

Nadien gaan wij naar Puerto Capitania, om daar aan boord te gaan van een gemotoriseerde rivierboot waarmee U de Madre de Dios rivier op zult gaan.

Gedurende de boottocht, waarin U opgaat  in de fascinerende natuurlijke omgeving, kunt u mogelijk “ronsocos”, kaaimannen, schildpadden, reigers, aalscholvers en andere diersoorten ontdekken.

Bij aankomst bij de Ecoamazonia Lodge, wordt U welkom geheten met een heerlijk welkomstdrankje. Hierna kunt U uw spullen naar de bungalow brengen, later zullen wij gezamenlijk een lunch gebruiken.

CAIMÁN COCHA

Na de lunch, zal onze gespecialiseerde gids U via een goed aangegeven trail naar Caimán Cocha begeleiden, een klein meer waarin zich zowel zwarte kaaimannen als gewone kaaimannen bevinden.

Aan het eind van de middag, zult U getuige zijn van de geweldige zonsondergang in de Amazone en de overweldigende intensiteit van de verandering van de kleuren.

Bij aankomst van de Lodge, wacht een heerlijk diner op U. Nadien kunt U van U vrije tijd genieten om onvergetelijke momenten te delen aan de bar welke is uitgerust met een spelruimte en alle drankjes die U zich kunt bedenken.

Dag 2

De ochtend begint met het mooie gezang van de vogels van het Amazone Paradijs. Een heerlijke ontbijt zal U voorzien van voldoende energie om een morgen gevuld met nieuwe ervaringen aan te kunnen.

LAKE APU VICTOR

Na het ontbijt gaat de tocht het oerwoud in, op special geprepareerde trails, met bruggen om de rivieren en kloven over te steken.

Gedurende de wandeling  gaat U naar het majestueuze Lake Apu Victor met haar kristalheldere water, omgeven door enorme bomen en moerassen.

Na dit gaan wij naar het Observatiedeck, vanaf hier kunt U genieten van een panoramisch zicht op het meer, papegaaien, toekans, reigers, kaaimannen, schildpadden en andere dieren en als u geluk heeft kunt U ook de reuze otter zien één van het regenwouds spectaculairste dier.

Na enkele uren gaan wij terug naar de Lodge en hebben een gezamenlijke lunch.

APEN EILAND

In de middag, vergezeld van onze gespecialiseerde gids, zullen wij Apen Eiland gaan bezoeken, een unieke plek in het hart van de Madre de Dios rivier, slechts 5 minuten weg van de Lodge. Gedurende de tocht kunt U genieten van geweldige landschappen met overdadige flora welke beschutting geven aan een verscheidenheid aan apensoorten, waaronder kapucijnapen, leeuwapen, “maquisapas”, “frailes”, “cotos” en andere diersoorten, waaronder luiaards en een grote verscheidenheid aan vogels in hun natuurlijke omgeving

Uiteindelijk ronden we het bezoek aan het eiland af, genietend van de zonsondergang, met een imposante schemering van de jungle.

Terug in de Lodge, sluiten wij de dag met een sfeervol diner.

Dag 3

De ochtend begint met het mooie gezang van de vogels van het Amazone Paradijs. Een heerlijke ontbijt zal U voorzien van voldoende energie om een morgen gevuld met nieuwe ervaringen aan te kunnen.

LOST COCHA

Na het ontbijt gaan wij het avontuur in het maagdelijke regenwoud beginner, onder begeleiding van een locale gids. U gaat op pad de diepe jungle in om uit te komen bij de Lost Cocha, welke bestaat uit zowel een schuilplaats als voedingssysteem voor een grote diversiteit van dieren.

Daar heeft u de gelegenheid, en misschien wel het geluk, om otters, kaaimannen, schildpadden, jaguars, vogels met multi gekleurde veren en een diversiteit aan vissen te zien.

Dit gebied is uniek en beschermd tot het Ecoamazonia´s Ecological Reserve, welke het in stand houden van dit gebied belooft, met zijn natuurlijke moerassen en diverse “aguajales”.

Na dit gaan wij naar het uitzonderlijke Observatiedeck, vanwaar wij kunnen genieten van de immensiteit en magie van het regenwoud..

Nadien zult U een plezierige kanotocht rond het meer hebben en aansluitend gaan wij terug naar de Lodge en hebben een gezamenlijke lunch.

In de namiddag heeft U de gelegenheid om een bezoek te doen aan de plaatselijke Botanische Tuinen , of als dit Uw voorkeur niet heeft, heerlijk te genieten en ontspannen aan het zwembad.

In de avond is het tijd om te genieten van ons diner, plezier te hebben aan de bar en in de spelruimte en gedag te zeggen aan de vrienden die U tijdens deze tocht heeft gemaakt

Dag 4

De ochtend begint met het mooie gezang van de vogels van het Amazone Paradijs. Een heerlijke ontbijt zal U voorzien van voldoende energie om een morgen gevuld met nieuwe ervaringen aan te kunnen.

GAMITANA RIVER

Na het ontbijt gaan wij op weg naar een volgende excursie door de magische jungle, navigerend over de Madre de Dios rivier naar de GAMITANA of BRIOLO RIVER om daar een plezierige, verfrissende en veilige duik te nemen.

Ook kunt U genieten van diverse sport vis  activiteiten, de vogels, de kaaimannen, de schildpadden, uitkijken naar het majestueuze panorama van de Madre de Dios rivier. Ook zullen wij een plaatselijke familie bezoeken die agricultuur uitoefent tussen de banken van de jungle van de Madre de Dios rivier.

Hierna zullen wij terugkeren naar de Lodge om te genieten van de lunch.

´s Middags heeft U vrij, gelegenheid om foto´s te maken, te genieten van de Lodge en de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de Botanische Tuinen en daar de medicinale planten en fruit bomen te bekijken.

In de avond is het tijd om te genieten van ons diner, plezier te hebben aan de bar en in de spelruimte en gedag te zeggen aan de vrienden die U tijdens deze tocht heeft gemaakt.

Dag 5

Vertrek

Na een goede nachtrust, begint de morgen wederom met het mooie geluid van de vogels van het Amazone Paradijs. In de etenszaal staat U een afscheids- ontbijt te wachten, alvorens U begint aan de reis terug naar Puerto Maldonado.

Inbegrepen in de tour
 • Het vervoer vanaf het vliegveld naar de Lodge en terug naar het vliegveld
 • Mobiele telefoon met lokaal nummer
 • 24/7 ondersteuning door eigenaar reisbureau
 • Accommodatie in Bungalows (tweepersoonskamer met eigen badkamer)
 • Maaltijden in de Lodge (met vegetarische maaltijden als optie)
 • Water en typische natuurlijke dranken van het fruit uit de tuin
 • Excursies met een professionele Engelssprekende gids (bioloog)
 • Regenlaarzen (neemt u alstublieft regenkleding mee).ekende gids (bioloog)
 • Regenlaarzen (neemt u alstublieft regenkleding mee).
Niet inbegrepen in de tour
 • Het vliegticket of busticket (wij kunnen u helpen bij het boeken van uw vliegticket of busticket)
 • Extra drankjes en alcoholische dranken
 • Fooi: dit is niet verplicht.
Wat we u aanbevelen om mee te nemen
 • Een kleine rugzak (om uw persoonlijke spullen te dragen)
 • Lange broek en een katoenen shirt met lange mouwen (we raden u aan kleding mee te nemen die snel droogt)
 • Regenkleding (poncho)
 • Sportschoenen of andere wandelschoenen met een lage hiel zijn essentieel
 • Zonnebescherming (zonnebrandcrème, pet of hoed, zonnebril)
 • Insectenwerend middel (zéér belangrijk)
 • Een waterfles
 • Verrekijker
 • Zaklamp of hoofdlamp
 • Camera met extra batterijen
 • Paspoort, gele koorts inentingsbewijs en extra geld in een plastic zak
 • Oude schoenen wanneer u zeer grote voeten heeft. Regenlaarzen voor de modderige wandelpaden zijn in zeer grote maten namelijk niet te verkrijgen in Peru.
Wat we nodig hebben wanneer u reserveert
 • Volledige naam zoals weergegeven in uw paspoort
 • Paspoort nummer
 • Nationaliteit
 • Geboortedatum
 • Vertrek datum voor de tocht
 • Stuur een aanbetaling van 60% van de totale prijs van uw tour. (De rest van uw saldo is verschuldigd bij uw aankomst in Cusco) Betaling kan worden gedaan via * Western Union, PayPal, ABN AMRO Bank in Nederland of veilig en direct via onze website door uw gewenste tour te kiezen en te klikken op de knop BOEK UN.

Prijs per persoon: US$ 515 per persoon

Prijs gebaseerd op 2 personen

Prijs is gebaseerd op twee personen.
Alleenstaande betaalt + US $ 100

* Exclusief kosten voor internationale transacties, welke afhankelijk zijn van de betaalmethode. Voor meer informatie helpen we u graag verder.

Mocht u in euro’s willen betalen naar onze Nederlandse bankrekening, neem dan contact op via info@greenperuadventures.com voor meer informatie.

Algemene verkoopsvoorwaarden

Met elke tour die u boekt met Green Peru Adventures, wordt u een gratis wandel tour aangeboden door de mysterieuze en historische stad van Cusco. Hierbij wordt u begeleid door één van onze professionele gidsen, die meerdere talen beheerst.

We kijken er naar uit om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken.