Leer Spaans in Cusco

Boek nu een toer met Green Peru Adventures en ontvang 5% korting op een Spaanse taalcursus naar keuze bij Proyecto Peru in Cusco!

Proyecto Peru is een lokale taalschool in het centrum van Cusco. Proyecto Peru maakt gebruik van een interactieve lesmethode, gebaseerd op het leren door te oefenen in het klaslokaal, maar ook in de stad. Proyecto Peru biedt studenten van elk niveau intensieve lesprogramma’s aan, speciaal ontworpen om te voorzien in de behoeften van elke student.

De nadruk ligt op het versterken van de taalvaardigheid van de studenten door veel te praten en actief bezig te zijn met de taal, naast de behandeling van de belangrijkste grammaticale regels. De groepen zijn daarom erg klein, maximaal slechts 4 studenten.

Proyecto Peru werkt met lokale, hoog opgeleide leraren die een grote variëteit aan opdrachten en activiteiten bieden waarmee je op een effectieve wijze Spaans leert. Je kan lokale markten, vrijwilligersprojecten, verschillende pleinen en andere interessante plekken bezoeken waar je je Spaans in de praktijk kunt brengen. De taalschool is geaccrediteerd door het peruaanse ministerie van onderwijs waardoor je een erkend certificaat krijgt aan het einde van je cursus.

De meest populaire cursus is de Spaans groepscursus. Van maandag t/m vrijdag heb je elke dag 4 uur intensief les. De groepslessen Spaans beginnen elke maandag, gedurende het gehele jaar. Proyecto Peru biedt alle Spaans niveaus aan, van complete beginner tot vergevorderd. En heb je liever privé-les, dan kan dat natuurlijk ook!

Buiten de lessen om worden er voor jou en je mede-studenten leuke gratis activiteiten georganiseerd. Studeren in Cusco is een belevenis. Ontdek de oude inca cultuur, bezoek Machu Picchu en trek de prachtige peruaanse natuur in. Cusco is een leuke studentenstad waar elke dag wel wat te doen is en waar je snel vrienden maakt. De ideale stad voor een Spaans cursus!

Kijk op http://nl.proyectoperucentre.org/index.html voor meer informatie en vermeld als je contact opneemt dat je via Green Peru Adventures komt voor 5% korting op alle taalcursussen!