Gastenboek en Feedbacks

Nonhlanhla Naomi

Picture

Wij hebben 2 tours gedaan bij Green Peru Adventures en hebben een waanzinnige tijd gehad. Alles was goed geregeld en georganiseerd. Onze gidsen waren erg vriendelijk, geduldig en hadden veel kennis van de bestemming. We hebben veel geleerd over de Inkas maar ook over het leven in Cusco. Het is zeker een aanrader! Buiten dat nam Leo ons ook mee op zijn motor en heeft ons andere plaatsen laten zien. Hij is een erg energieke en vriendelijke tour manager die net een stapje verder gaat om het je naar de zin te maken. Leo bedankt!


Mia Marinkovic

Picture
Green Peru Adventures heeft mijn reis georganiseerd naar het Titicaca meer, waar ik twee dagen heb doorgebracht en verschillende eilanden bezocht heb, de ene nacht ben ik op een eiland blijven slapen in een huis van de lokale bevolking. Dit gaf me de kans om hun manier van leven te zien. Ze leenden ons hun traditionele kleding en hierin hebben we s’ avonds gefeest en gedanst. Het was een onvergetelijke ervaring.

Onze gids was ook top, hij had interessante verhalen en hierdoor hebben we een hoop geleerd.Ik ben zeer tevreden met de service die Green Peru Adventures me heeft geboden en zou ze zeker aanraden.


Stephanie Medford

Picture

Ik heb via Green Peru Adventures mijn trip naar de Machu Picchu geboekt en dit is me erg goed bevallen! Ik heb de Inka Jungle Trek gedaan, een dag mountain biken en twee daags durende trektocht en toen een dag bij de Machu Picchu. Het fietsen was super spannend maar belonend. We zijn door prachtige landschappen gefietst en eindigde bij de Santa Theresa hot springs.

Die avond hebben we gefeest met de lokale bevolking ter ere van de ‘verjaardag’ van hun gemeente.

Uiteraard was de Machu picchu als een kers op de taart, zo prachtig! En de kwaliteit prijs combinatie was super.


Dylan Kuipersmith

Picture
Bedankt Green Adventures Peru voor het organiseren van onze Salkantay Trek naar Machu Picchu. Alles was van te voren uitgelegd en goed georganiseerd. Het is onze verwachtingen boven gegaan, het hoogtepunt was onze gids, Miriam. Ze was persoonlijk, professioneel, vriendelijk en wist waar ze het over had!

Bedankt Leo. (Green Peru Adventures)
Bedankt Miriam. (gids)
Bedankt Artillio en Roger. (koks)
Bedankt Santos.


Justin S Donnellan

Ik wou gewoon even kwijt dat wij een geweldige tijd hebben gehad! Hoewel ik wel blij ben dat we wind mee hebben gehad. Onze gids en zijn assistent hadden het niet beter kunnen doen. Nogmaals bedankt!

Olivier Lance

We willlen jullie nogmaals bedanken voor alle hulp! De ritjes door jullie georganiseerd waren perfect geregeld, de chauffeur was aardig en efficient. Dit was een onvergetelijke reis!

Rachel Hope Fowler

Hoi Roland,

Jij hebt de 2 daagse Sacred Valley tour voor me georganiseerd in Januari en daar wil ik je graag voor bedanken. Het was geweldig! Ik heb je hulp erg gewaardeer en heb 10 prachtige uren gehad bij de Machu Picchu.
Nogmaals dank en ik hoop dat alles goed met je gaat.

Anna Mc Donald

Ik heb een super ervaring gehad op dit avontuur. De variatie in activiteiten was fantastisch. Ik heb heel veel geleerd over de Inka cultuur en heb dorpjes gezien hoog in de bergen uit de vroegere tijd.
Naar beneden fietsen vanaf de berg was als een hapje hemel, zo dicht als je bij de wolken zit.
Misschien dat ik er nooit meer terug kom maar ik hoop het tegengestelde.
Ben inmiddels gemotiveerd om de Spaanse taal te leren zodat ik kan makkelijker kan communiceren en me vrijer voel in Peru & de rest van zuid amerika.
Green Peru Adventures, bedankt voor een de meest onvergetelijke reis ooit!